Team

Hoi! Wij zijn Wim en Kevin en we hebben een passie voor veranderingsprocessen. Elke uitdaging die we aangaan in onze job, brengt er ons toe om na te denken over veranderingen. Adviezen, visie en denkoefeningen op lange termijn tot een positief einde brengen, zijn zaken waar wij onze voldoening uit halen.

desk view team
Werken met mensen boeit ons, van een individueel gesprek tot het aan de slag gaan met diverse en grote groepen.

WIM VAN LEEUWEN

Wim

Opstaan en gaan

Ik bouw kennis op, denk graag na over problemen en ben daarom een Herkauwer

Ik sta graag stil bij hoe dingen gelopen zijn. Ik vind het fijn om na gebeurtenissen, gesprekken of ontmoetingen even alleen te zijn zodat ik er nog eens een nachtje kan over slapen en kan reflecteren. Als ik dan tot nieuwe inzichten kom, krijg ik veel energie. Ik ben er goed in om die inzichten te delen met anderen en hen zo te helpen om verder te gaan met hun eigen ontwikkelingsproces.

Mensen omschrijven me vaak als: Foutenspeurneus

Ik ben heel gevoelig voor fouten en problemen: ik merk ze snel op. Ik vind geen rust voor ik de fouten heb recht gezet en de problemen heb opgelost. Iets is voor mij pas af als ik het gevoel heb dat het foutloos is: ik ben een perfectionist.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: beeldorganisator, doordenker, vertrouweling.

wim contact

wim@coasterconsulting.be
Team consultant
+32(0)473 51 64 55

KEVIN PICALAUSA

Kevin

Elke dag is een creatieve dag

Ik organiseer en creƫer graag en ben daarom een Doorzetter

Mijn wereld dient voorspelbaar te zijn. Ik hou van orde en structuur: dat geeft mij rust en het gevoel dat ik de situatie meester ben. Een project deel ik op in verschillende plannen die elk hun tijdschema hebben. Deze plannen werk ik tot in de puntjes af. Zo houd ik mijn productiviteit op peil tijdens chaos en afleidingen.

Mensen omschrijven me vaak als: Mooimaker

Ik kan uren bezig zijn om ervoor te zorgen dat bestaande dingen mooier worden of dat nieuwe dingen mooi zijn. Ik kan erg genieten van schoonheid en esthetiek.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: beeldorganisator, aansteker en herkauwer.

kevin contact

kevin@coasterconsulting.be
Strategisch consultant
+32(0)494 93 42 39