Wie is Coaster consulting?

Onze waarden

Als uitgangspunt bij het bedenken van Coaster consulting zijn we gestart vanuit waarden die voor ons hét verschil maken. We hechten er sterk belang aan. Ze staan centraal in onze missie, visie en manier van werken.
  1. Persoonlijk
  2. Wij zijn sociaal voelende mensen die graag met jullie een band opbouwen. Dit is waar wij hét verschil maken van bij het eerste gesprek tot een succesvol einde.

  3. Doordacht
  4. Wij denken sterk na over hoe we samen jouw uitdaging aanpakken.

  5. Oplossingsgericht
  6. We zetten kwalitatieve resultaten neer met telkens het einddoel voor ogen.

  7. Respectvol
  8. We werken vanuit een groot respect voor individuele en organisatorische verschillen.

  9. Toegewijd
  10. Met passie, zorg en veel enthousiasme gaan we uitdagingen aan.

pagebanner

Missie

puzzel

Coaster consulting is een consultancy bedrijf. Onze kernopdracht is het begeleiden van teams in hun inhoudelijke en organisatorische uitdagingen. Wij bieden kwalitatieve ondersteuning aan op maat van verenigingen, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen.

Change management

Elke onderneming, nieuw startend of sterk gevorderd, staat vroeg of laat voor uitdagingen. De huidige maatschappij zorgt op zijn beurt voor continue veranderingen en opportuniteiten. Wij positioneren ons op de markt binnen de sector change management

We willen ondernemingen sterker maken voor de toekomst. Met een uitgebreide analyse en onze eigen unieke aanpak zoeken we met jullie team naar een gedragen oplossing. Samen pakken we de uitdagingen aan en leggen de puzzel leggen met het oog op een succesvol einde.

Visie

toekomst

Coaster consulting streeft naar een gedragen oplossing voor elke uitdaging.