Wie is Coaster consulting?

pagebanner

Verandering zien wij als een continu gegeven zowel binnen organisaties als in de samenleving en onze wereld.
Wij geloven erin dat verandering beter slaagt als deze gedragen is. Zo creëren wij impact.

Missie

puzzel

Coaster consulting begeleidt teams bij veranderingsprocessen in organisatieontwikkeling. We helpen organisaties met een positieve maatschappelijke impact vooruit. We focussen ons daarbij op verenigingen, lokale besturen en kmo’s van alle soorten en maten.

Wij werken op jullie maat en tempo. Dit doen we ter plaatse, online, of via onze Coaster-Academy. Onze expertises liggen bij missie en visie, strategie, organisatiestructuur, leiderschap en teamwerking.

Visie

toekomst

Coaster consulting streeft ernaar dat organisaties gedragen veranderingen omarmen en daardoor meer impact hebben op de maatschappij.

 

Onze waarden

Wie wij zijn en wat ons als team bindt, is een persoonlijke aanpak. We creëren betrokkenheid in jullie team en met het DNA van jullie organisatie. We gaan oplossingsgericht en doordacht samen aan de slag. Onze rugzak is gevuld met praktische voorbeelden, werkvormen en structuur. We zijn flexibel en gedreven om kwaliteit voor jullie neer te zetten.

   

 1. Persoonlijk
 2. Wij zijn sociaal voelende mensen die graag met jullie een band opbouwen. Dit is waar wij ook in ons team hét verschil maken van bij het eerste gesprek tot een succesvol uitgevoerde opdracht.

 3. Doordacht
 4. Wij denken sterk na over hoe we samen jouw uitdaging aangaan. In ons team en onze werking, maken we doordachte keuzes.

 5. Oplossingsgericht
 6. We zetten kwalitatieve resultaten neer met telkens het einddoel voor ogen.

 7. Betrokken
 8. Ons uitgangspunt voor elk proces is betrokkenheid. We kiezen ervoor om uitdagingen samen aan te pakken.

 9. Flexibel
 10. Met enthousiasme, zorg en veel flexibiliteit gaan we jullie uitdaging aan.