Wie is Coaster consulting?

Onze waarden

Als uitgangspunt bij het bedenken van Coaster consulting zijn we gestart vanuit waarden die voor ons hét verschil maken. We hechten er sterk belang aan. Ze staan centraal in onze missie, visie en manier van werken.
  1. Persoonlijk
  2. Wij zijn sociaal voelende mensen die graag met jullie een band opbouwen. Dit is waar wij hét verschil maken van bij het eerste gesprek tot een succesvol einde.

  3. Doordacht
  4. Wij denken sterk na over hoe we samen kunnen veranderen.

  5. Oplossingsgericht
  6. We zetten kwalitatieve resultaten neer met telkens het einddoel voor ogen.

  7. Respectvol
  8. We werken vanuit een groot respect voor individuele en organisatorische verschillen.

  9. Toegewijd
  10. Met passie, zorg en veel enthousiasme gaan we uitdagingen aan.

pagebanner

Missie

puzzel

Coaster consulting is een consultancy bedrijf dat zich op de markt positioneert als expert in veranderingsprocessen. Wij bieden kwalitatieve ondersteuning aan op maat van verenigingen, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen.

Change management

De huidige maatschappij zorgt voor continue verandering in een wereld vol uitdagingen en opportuniteiten. Elke onderneming, nieuw startend of sterk gevorderd, verandert vroeg of laat.

Met een uitgebreide analyse en onze unieke aanpak, zoeken we mee naar een gedragen verandering. Dit is waar wij samen met jullie de uitdagingen aan gaan en de puzzel leggen met het oog op een succesvol einde.

Visie

toekomst

Coaster consulting wil als bedrijf een logisch aanspreekpunt worden en blijven bij veranderingsprocessen, met behoud van onze eigen unieke aanpak. Wij willen onze klanten positief instellen ten aanzien van veranderingen en zin geven om toekomstige processen aan te gaan.