Change management

Het proces dat teams betrekt, versterkt en coacht om samen verandering aan te pakken.

Wat doen we

We begeleiden teams bij veranderingsprocessen. Onze expertise ligt bij organisatieontwikkeling.

Waar zijn we sterk in

We werken op maat. Met een uitgebreide analyse en onze unieke aanpak, zoeken we mee naar een gedragen verandering. Dit is waar wij samen met jullie de uitdagingen aan gaan en de puzzel leggen met het oog op een succesvol einde.

expertise_missie_visie

Missie en visie

De missie, visie en waarden bepalen waarom jouw organisatie bestaat. Het is een bron van inspiratie voor al je doelgroepen, intern en extern.

» Doe hier inspiratie op of  vraag ons naar meer info

expertise_strategie

Strategie

Een duidelijke en goed doordachte strategie is het kompas bij uitstek voor een organisatie. Het bepaalt waar je op korte en lange termijn naartoe wil.

» Doe hier inspiratie op of  vraag ons naar meer info

expertises_organisatiestructuur

Organisatiestructuur

Een sterke organisatiestructuur ondersteunt in het bereiken van de uitgestippelde strategie. Hervorming, optimalisatie of integratie zijn geregeld nodig om voeling te behouden tussen de structuur van de organisatie en het team.

» Doe hier inspiratie op of  vraag ons naar meer info

expertises_leiderschap

Leiderschap

In het team of in de functie als leidinggevende. Wie de rol(len) ook opneemt, de uitdaging is om de juiste hefboom te vinden om het team verder te drijven dan ze ooit dachten.

» Doe hier inspiratie op of  vraag ons naar meer info

expertises_teamwerking

Teamwerking

Een goed team spreekt een gemeenschappelijke taal en ademt samenwerking. Inzetten op teamwerking, overtuigt om elke dag beter te doen dan de dag ervoor en om het gemeenschappelijk doel te bereiken.

» Doe hier inspiratie op of  vraag ons naar meer info

Verandering als een continu proces

pagebanner

Gedragenheid

Gedragenheid betekent letterlijk “hoe gedragen iets is”.

Wij vertalen dat naar 'een hoog aantal leden in je team of organisatie die geen bezwaren meer hebben tegen de veranderingen'. We haalden de mosterd bij sociocratie en consent-besluitvorming.

Gedragen; dat betekent dan weer niet dat altijd iedereen akkoord moet zijn. Soms haakt iemand af, of sluit na de beslissing weer aan. Het betekent wel dat er voldoende gedragenheid is binnen het team om er mee aan de slag te gaan.

kevin_koffie_drinken

Overtuigd van onze aanpak?

Samen een koffie drinken