Change management

Wat doen we

Onze focus ligt op veranderingsprocessen. Inhoudelijke expertise is jullie sterke kant. De onze, is een focus op het proces, nog versterkt door onze externe blik. Samen veranderen we naar een oplossing.

Waar zijn we sterk in

Onze focus ligt op 4 dienstenpakketten. Met een uitgebreide analyse en onze unieke aanpak, zoeken we mee naar een gedragen verandering. Dit is waar wij samen met jullie de uitdagingen aan gaan en de puzzel leggen met het oog op een succesvol einde.

expertise_missie_visie

Kernwaarden, missie, visie en strategie

Een succesvolle organisatie kan niet zonder een duidelijke en goed doordachte strategie. Samen met de missie, visie en waarden, is een goed gekozen strategie het kompas bij uitstek voor een organisatie.

» Bekijk een case,   chat of  vraag ons naar meer info

expertises_organisatiestructuur

Organisatiestructuur

Coaster consulting gelooft erin dat een sterke organisatiestructuur aan de basis ligt van een goede onderneming. Wij geloven erin dat elke hervorming, optimalisatie of integratie een gedragen proces moet zijn voor de hele organisatie.

» Bekijk een case,   chat of  vraag ons naar meer info

expertises_takenpakketten

Takenpakketten

Hoe optimaal de takenpakketten ook zijn ingedeeld, zonder de juiste mensen voor de juiste taken, is een organisatie niet rendabel. Optimaliseren van deze fragiele structuren start bij de werknemer zelf (bottom-up aanpak).

» Bekijk een case,   chat of  vraag ons naar meer info

expertises_teambuilding

Teambuilding

Elk team streeft ernaar een goed geoliede machine te zijn. De sterke overtuiging om het elke dag beter te doen dan de dag ervoor, de juiste hefboom vinden om een groep verder te drijven dan ze ooit dachten. Teambuildingsoefeningen kunnen het veranderingsproces vooruit helpen.

» Bekijk een case,   chat of  vraag ons naar meer info

Change management

pagebanner

Verandering als continu proces

De huidige maatschappij zorgt voor continue verandering in een wereld vol uitdagingen en opportuniteiten. Elke onderneming, nieuw startend of sterk gevorderd, verandert vroeg of laat.

Coaster consulting streeft ernaar jouw onderneming sterker te maken en doelgericht klaar te stomen voor de toekomst.

kevin_koffie_drinken