KEVIN PICALAUSA

Kevin

Elke dag is een creatieve dag

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in het opzetten van veranderingsprocessen in verschillende sectoren waaronder de sociale- en de onderwijssector. Mijn favoriete thema’s zijn organisatieontwikkeling en strategische planning. Dit zorgt voor een sterke passie om verenigingen, lokale besturen en kmo’s mee te ondersteunen en begeleiden binnen hun uitdagingen van de toekomst.

Als manager van de DIGITAL opleidingen bij de Odisee Hogeschool zette ik vooral in op enthousiasme en een mensgerichte aanpak. Als bestuurslid bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk werd ik gekenmerkt voor mijn strategische inzichten en inspirerende inhoudelijke sessies.

Ik organiseer en creëer graag en ben daarom een Doorzetter

Ik hou ervan orde en structuur te creëren bij uitdagingen van diverse grootorde. Het schept rust en helpt bij het bereiken van het einddoel. Een project deel ik op in verschillende plannen die elk hun tijdschema hebben. Deze plannen werk ik tot in de puntjes af. Zo houd ik mijn productiviteit op peil tijdens chaos en afleidingen.

Mensen omschrijven me vaak als: Mooimaker

Ik kan uren bezig zijn om ervoor te zorgen dat bestaande dingen mooier worden of dat nieuwe dingen mooi zijn. Ik kan erg genieten van schoonheid en esthetiek.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: Beeldorganisator, Aansteker en Herkauwer.

kevin contact

kevin@coasterconsulting.be
Team consultant, zaakvoerder
+32(0)494 93 42 39