Tine Bergiers

Tine

Ik weet welke richting ik uit wil en vertrouw daar voor 100% op

Als professioneel jeugdwerker ben ik getraind in het omgaan met veranderingen, mensen meekrijgen in een verhaal en aanvoelen waar er weerstand én kansen zitten. Door het uit te puren van processen, iedereen achter dezelfde missie en visie te scharen en de puntjes op de I te zetten, kom ik graag samen tot het ‘aha-momentje’. Het ‘ahaaaa’, daarom zijn we wie we zijn, daarom doen we wat we doen en daarom doen we het op deze manier.

Door mijn ervaring in het professioneel jeugdwerk, vroeger als Jeugdconsulente en nu bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk als Verantwoordelijke Beleid, heb ik geleerd om samenwerkingen naar waarde te schatten. Het reilen en zeilen van een gemeentelijk apparaat en de kennis over de jeugdsector en de verbintenis met andere sectoren heeft me inzicht gegeven in de complexiteit van bepaalde processen. Het stelt me in staat om over (beleids)domeinen en hokjes heen na te denken en te zoeken naar de samenhang tussen de verhalen.

Nadenken over de ‘wat-als’ is iets waar mijn hoofd wild op gaat en mijn hart warm van wordt. Het streven naar kwaliteit, verduurzaming en keuzes maken die het vooropgestelde doel ten goede komen zijn zaken waar ik me graag achter zet.

Ik kan anderen makkelijk enthousiast maken en ben daarom een Meetrekker

Ik kan anderen makkelijk overtuigen om met mij mee op pad te gaan.

Mensen omschrijven me vaak als: Positivo

Als het dak naar beneden komt, zien we tenminste de blauwe lucht! Hoe uitzichtloos de situatie ook is, ik zie altijd positieve kanten en mogelijkheden. Voor mij is het glas altijd halfvol en met mijn aanstekelijk enthousiasme geef ik mensen energie om door te gaan.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: Groepsdier, Uitblinker en Nieuwfreak.

tine contact

tine@coasterconsulting.be
Team consultant, kern freelancer
+32(0)478 39 90 39