MICHAEL VAN ROOSBROECK

Michael

Verbinding voor verandering

Door mijn jarenlange ervaring in sociaal-cultureel werk heb ik geleerd om met uiteenlopende personen en groepen samen te werken. Maatwerk blijkt keer op keer cruciaal om tot gedragenheid en verbinding te komen.

De rode draad doorheen mijn carrière is het vergroten van begrip, draagvlak en verbinding. Hierin verdiepte ik me met vormingen rond verbindende communicatie, een jaaropleiding rond narratieve coaching en een tweejarig postgraduaat rond coaching, intervisie en teambegeleiding.

Mijn favoriete thema’s zijn dan ook teamwerking, leiderschap, missie en visie.

Ik ben ervan overtuigd dat “weerstand” weliswaar bestaat, maar net iets positiefs is. Het gaat om nog niet aan de oppervlakte gebrachte behoeften en bedenkingen. Geef je er ruimte voor, dan kom je tot meer gedragenheid én een sterker plan van aanpak.

Volgens de talenttest ben ik een Groeimotor

Ik herken groeipotentieel in anderen en help hen groeien door nieuwe perspectieven aan te reiken en uitdaging te creëren. Daar haal ik veel voldoening uit.

Mensen omschrijven me vaak als: Kansengever

Als Kansengever vind ik het belangrijk om iedereen gelijkwaardig te behandelen. Mensen krijgen mijn vertrouwen. Ik kijk naar de achterliggende intentie en behoefte.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: Foutenspeurneus, Bezige bij en Ideeënfontein.

michael contact

michael@coasterconsulting.be
Team consultant
+32(0)479 44 15 52