Wat anderen over ons vertellen...

Geschreven door Wim op 14/04/2022 in Over Coaster consulting

We krijgen af en toe de vraag naar referenties wanneer we een intakegesprek doen of offertes doorsturen. Beter dan een lijstje van verenigingen, lokale besturen en kmo's, is wat zij over ons vertellen...

Bedankt voor het heel constructief weekend... wat een meerwaarde voor ons en voor ons bedrijf! Nu deze meerwaarde fris in de hoofden zit, zou ik volgende week al een vervolgtraject met jou willen uitwerken.
– Jonas van IT-bedrijf CCE.

Het traject werd meesterlijk begeleid. Jullie beschikken over een goed luistervermogen én het talent om tegelijk ook de juiste details uit te lichten om het traject de juiste richting uit te laten uitgaan. De helderheid waarmee inzichten werden meegegeven werkten geweldig inspirerend. Een aanrader!
– Leen van Danspunt.

Jullie expertise in organisatieontwikkeling is jullie troef wanneer jullie met organisaties werken aan veranderingsprocessen. Jullie zoeken en streven naar gedragen verandering. Door de opgebouwde kennis en ervaring kunnen jullie de best passende werkvormen inzetten om dit te bereiken. Jullie zijn sterk in mensen op één lijn te krijgen. Hier geen dure verpakking zonder inhoud.
– Halina van Unizo.


Het heeft ons ontzorgd en ben daar dan ook meest tevreden over. Ik heb niets moeten recht trekken. Je had de reflex om te bellen, wat voor mij handig was om erna concreet actie te ondernemen en dat heeft mij vooral ontzorgd.
– Fréderique van De Ambrassade.


Je had impact om dat je mee de vooruitgang bewaakte. Je bracht heldere samenvattingen. Je kon discussies losmaken wanneer die vastzaten, je kon ontmijnen waar nodig en vooral ook de gemeenschappelijk zaken zien en benoemen.

– Marianne van stad Gent.
 

Iemand die duidelijk ervaring heeft, alles kon structuren, de juiste vragen stelde en de juiste denkoefeningen begeleidde op het juiste moment. Een zeer open, professionele, aangename en persoonlijke begeleiding. Ik mocht altijd bellen en mailen en er werd kort op de bal geantwoord.
– Lonis van Compagnie MiLa.


Ik had gegoogled en vond bij jullie de beste match.
– Michelle van WE40.


Ik wou nog eens benadrukken dat ik de samenwerking als heel fijn en zinvol heb ervaren. Je hebt je rol als facilitator en kritisch klankbord fantastisch uitgevoerd.
– Ellen van KeKi.


Je helpt ons vooruit door het stapje voor stapje concreter te maken. Bedankt daarvoor.
- Wouter van gemeente Deerlijk.

Jullie waarden springen er ook duidelijk uit in jullie communicatie en manier van werken.
- Nora, sollicitante.

-        Ik kan het moeilijk uitleggen: maar jouw klankbord, jouw kritische geest, jouw kennis van methodieken en proces… dat hielp om richting te geven, om door te doen.
- Hilde, diensthoofd van gemeente Zwijndrecht.