Training

Geschreven door Wim op 29/03/2021 in Coaster academy

Veel organisaties staan voor een verandering of zitten er al volop in. De huidige pandemie brengt ook heel wat uitdagingen mee. De nood om de missie en visie terug boven te halen en terug te gaan naar de essentie. Een team waar de verbinding zoek is en nood heeft aan perspectief.

 

Na deze training heb je antwoorden op deze vragen…

·    Waarom veranderen en wat maakt het tot een succes?

·    Hoe kan je een veranderingsproces aanpakken en je team meekrijgen?

·    Hoe kan je de verandering implementeren, communiceren en doorvoeren?

 

Dit is iets voor jou als…

·    je een verandering begeleidt in je organisatie. Je wil er aan beginnen of zit er midden in.

·    je jezelf en je leiderschap wil versterken om het veranderingsproces aan te pakken.

·    je je team wil betrekken bij de verandering, wil inspelen op weerstand en er van overtuigd wil van zijn dat ze de verandering ook toepassen.

·    je op het einde van de training een ruwe versie wil van jouw procesplan.

·    je al iets kent van veranderingsprocessen maar het in de praktijk misschien nog niet altijd toepast.

·    je individueel of kleine groep training wil krijgen.

·    je in een vereniging, lokaal bestuur of kmo aan de slag bent.

 

Over de trainer

Wim heeft rechten gestudeerd maar zijn passie opgedaan voor het begeleiden van veranderingsprocessen in het jeugdwerk. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van teams bij veranderingen. Hij heeft 5 jaar geleden samen met Kevin Picalausa er een onderneming voor opgericht: Coaster consulting. Daar gaat hij aan de slag met diverse teams, diverse uitdagingen en in diverse sectoren. Hij focust zich voornamelijk op missie, visie en strategie, op organisatiestructuur en teamwerking. Wim is een foutenspeurneus en herkauwer. Hij houdt er van om uitdagingen eerst grondig te analyseren om erna doordacht en met een waaier aan online- en offline-werkvormen processen tot een goed einde te brengen.

 

Praktisch

·    De training duurt 2 uur en zal online plaatsvinden.

·    Inschrijven kan tot en met 2 mei 2021.

·    De datum wordt in overleg vastgelegd in de maanden mei of juni. Dit kan overdag of ’s avonds.

·    De training vindt individueel plaats of in kleine groep. Er zijn maximum 25 plaatsen beschikbaar.

·    Na de training krijg je onze verandergids met praktische tips bij het begeleiden van veranderingsprocessen, alsook een certificaat  dat je de training gevolgd hebt.

·    De prijs bedraagt 150 euro per deelnemer (excl. BTW). De factuur wordt na de training doorgemaild. Er kan ook met een bestelbon gewerkt worden.

 

Inschrijven

Hier kan je je inschrijven. We nemen dan contact op om een gepast moment te vinden. Kom je, onaangekondigd, niet opdagen, dan rekenen we een annulatiekost aan van 100 euro (excl. BTW).

 

Contact

Zit je met een vraag over deze training of wil je je verwachtingen afstemmen, contacteer ons via wim@coasterconsulting.be of 0473/51.64.55.

Leen volgde al onze training en deelde haar ervaringen:

“De training werd meesterlijk geleid door Wim. Hij beschikt over een goed luistervermogen én het talent om tegelijk ook de juiste details uit te lichten om de training de juiste richting uit te laten uitgaan. De helderheid waarmee deze inzichten werden meegegeven werkten geweldig inspirerend. Een aanrader voor elke organisatie!”