We hebben tijd voor u.

Geschreven door Wim in Varia

Tijd om te luisteren, tijd voor een koffie, tijd om met jouw team samen uitdagingen aan te pakken. Één van onze consultants, Wim, heeft namelijk de knoop doorgehakt om zijn tijd volledig met Coaster consulting te vullen. De goesting is groot, de gedrevenheid om anderen te helpen nog groter.

Eind 2020 sloot hij zijn carrière bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) af met een ingediende beleidsnota, een gerust hart en veel waardevolle ervaringen. De kansen die hij er gekregen heeft, de talenten die hij er heeft kunnen ontwikkelen en de passie voor veranderingsprocessen, combineert hij nu in onze onderneming.

De VDS bedankte hem met een fijn cadeau en vooral met heel mooie woorden:

“Jij hebt bergen werk verzet voor de VDS. Méér nog: je was een rots in de branding voor het dagelijks bestuur in deze moeilijke tijden. Je was ons kompas die ons naar de juiste doelen leidt. Een heerlijke collega die zich altijd 200% smijt. Zet hem maar eens in de schijnwerpers, met groot applaus. We gaan hem ongelooflijk hard missen!"

 

Tijd om zijn ervaringen te delen.

 

Hij zal de VDS altijd een warm hart toedragen. Tijdens 20 jaar als vrijwilliger en net geen 10 jaar als staf deed hij er heel wat inzichten op: hoe belangrijk het is om, wat verbindt, in de kijker te zetten, dat weerstand steeds vertrekt vanuit betrokkenheid en dat we af en toe moeten stil staan bij wat we allemaal realiseren.

 

Zijn agenda zit nu halfvol. Wie hem kent, weet dat dit ongezien is. Hij staat te trappelen om nieuwe kansen te grijpen en te ontdekken welke ervaringen zijn pad gaan kruisen.

 

Tijd voor koffie?

Contacteer hem via WhatsApp op 0473/51.64.55, Messenger of stuur een mailtje.