Zet het najaar naar je hand

Geschreven door Wim op 05/09/2020 in Coaster academy

Het zijn bijzondere tijden. De Corona-crisis heeft er overal stevig ingehakt. Maar de voorbije maanden hebben we heel veel creativiteit en veerkracht gezien. We kregen de kans om organisaties te begeleiden in hun denkoefeningen en hun toekomstbeeld.

Één van de inzichten die in die denkoefeningen vaak terug kwam, was: "het is tijd om te experimenteren". We hebben dit zelf ook gedaan door in een gratis webinar onze ervaringen te delen. We brengen daarbij vooral een positieve boodschap. Want in tijden van crisis liggen er ook veel kansen en opportuniteiten. We inspireren de kijkers met tips en trics en geven ook een aantal goede voorbeelden van onze klanten.

In de webinar gaan we in op 4 acties: reflecteren - experimenten omarmen en doelen stellen - netwerken - verbinden.

Want...

1.     Kan je nog steeds benoemen waarom jouw organisatie bestaat?

2.     Welke doelstellingen zet jij tot het einde van het jaar?

3.     Wie kan er jou inspireren?

4.     Wat kan jij doen om je team verbonden te houden?

Niemand weet wat het najaar zal brengen maar het is misschien wel goed dat nog niet alles vast staat en er ruimte is in je agenda. Dus ga de uitdaging aan en zet het najaar naar je hand.

Je kan het gratis webinar op onze facebookpagina bekijken, alsook via deze link: https://www.linkedin.com/company/coaster-consulting/videos/?viewAsMember=true

Met dank aan Bart van kodamatic.be.