Nora Ed-Daoui

Nora

The sky is (not) the limit

Ik heb al enkele jaren ervaring in het opzetten van communicatieacties, het adviseren bij beleidsprocessen en het stimuleren van participatie ism. lokale besturen en middenveldspartners. Als coördinator werkplekleren bij de Odisee Hogeschool typeren een sterk strategisch inzicht, reflex tot beleidsmatige terugkoppeling en heldere communicatie mijn aanpak.

Ik hou van excellentie en ben daarom een Uitblinker

Als ik me aan dingen zet, doe ik ze graag goed. Mijn aanpak is er dan ook op gericht om met een duidelijk doel voor ogen volle gas vooruit te gaan, liefst richting de sterren. Steeds met een plan op zak, een schets van de toekomst en een getraind oog voor detail. Ik laat graag een positieve indruk na die nog even na mijn vertrek blijft hangen. Inspiratie vind ik bij mensen die bijzondere dingen heel simpel laten lijken en de simpele dingen heel bijzonder laten aanvoelen.

Mensen omschrijven me vaak als: Positivo

Met een bodemloos vat aan enthousiasme geef ik mensen energie om door te gaan. Zelfs in uitzichtloze situaties zie ik opportuniteiten en maak ik ruimte om licht met de zwaarte om te gaan.

Hiernaast geeft de talenttest ook nog aan: zinzoeker, vertrouweling en meetrekker.

nora contact

nora@coasterconsulting.be
Junior team consultant
+32(0)493 40 49 54